La Borsa
Més valors
Economia

Tornen les cistelles de gastronomia dels Roca

Els germans Roca estrenen una nova temporada de les cistelles de gastronomia sostenible. Seleccionen cada mes ingredients de temporada per elaborar les preparacions que podran fer els subscriptors que sol·licitin rebre-les a casa. Per a aquest mes de gener els Roca han seleccionat col de Cambrils, patata ecològica de Cerdanya, sobrassada mallorquina, tòfona d’una empresa amb plantacions a Guadalajara i Terol, mantega de Sòria, nata de Villanueva del Pardillo i un vi blanc envellit en fusta de la Rioja.

La protagonista de la primera de les receptes és la col que Joan Roca proposa cuinar sencera al forn amb salsa de mantega. La segona són uns blinis amb patates de Bioabenur que té la sobrassada com a punt fort i per maridar els dos plats Josep Roca proposa un Plácet Valtomelloso 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’atur es dispara entre els més joves

barcelona

Formació en les feines de la vinya als cellers de la DO Empordà

Figueres

El TSJC tomba l’acord amb l’empresa del 85% de la plantilla d’Acciona a Nissan

barcelona

El Consell de Cambres avala l’acte empresarial per rebutjar els aldarulls i urgeix un Govern “fort i estable”

barcelona

Biboss, per resoldre qualsevol tasca

Barcelona

L’FMI avisa que 15 milions de llocs de feina estan en risc a Europa si no es donen més ajudes de capital a empreses

Brussel·les

Navarro creu que part dels terrenys de Nissan es poden destinar a la logística de l’última milla

Barcelona

La inflació es manté en el 0,9% a l’eurozona al febrer mentre torna a situar-se en negatiu a Espanya

Brussel·les

Eines Pimec renuncia a impugnar als jutjats les eleccions a la patronal

Barcelona